isas gröna kokbok
fredag 1 november 2013
Tomatsås & Ricotta/Spenatkräm med blomkålsris
›
De här två italienska såserna brukar ofta förekomma i vegetarisk lasagne, canneloni, ravioli eller tortilini. Jag har valt att servera dom ...
tisdag 15 oktober 2013
Hummus
›
Har ar ett enkelt recept pa hummus som gar att gora i ordning pa nolltid. Jag har uteslutit tahinin eftersom jag tycker den ger hummusen en ...
måndag 14 oktober 2013
Indiska fullkornspiroger
›
De här pirogerna har min mamma lagat så länge jag kan minnas. Hon serverade dom oftast i samband med födelsedagsmiddagar där de utgjorde en ...
lördag 5 oktober 2013
Sesampanerad halloumi med chilensk pebre
›
Kanske lite overkill en ensam fredagskvall men fick lust att experimentera med halloumi. Panerad halloumi funkar som ett jatte bra substitut...
måndag 15 juli 2013
Nötpanerade chévrebollar
›
Den här förrätten är en av mina favoriter som kombinerar klassikerna chévre och nötter på ett nytt och spännande vis. (För två personer) ...
1 kommentar:
lördag 26 januari 2013
Fasolakia
›
Fasolakia betyder haricots verts på grekiska och är en traditionell grekisk rätt som antingen serveras som helt vegetarisk eller med kött. ...
onsdag 9 januari 2013
Saffranscheesecake
›
Supergod dessert om man är trött på det vanliga julfikat! 30 pepparkakor 90 g smör 3 ägg 1,5 dl socker 1 paket saffran (0,5 g) 400 g...
›
Startsida
Visa webbversion