30 st
2 morötter
1/2 gurka
1/4 purjolök
1 förpackning rispapper
1 kruka koriander
2 vitlöksklyftor
2 lime
1/2 röd chili
2 msk sesamolja
Salt
1. Hetta upp en kastrull med vatten.
2. Skär morot och gurka i smala stavar. Strimla purjolök och koriander.
3. Finhacka vitlök och chili.
4. Dra kastrullen åt sidan när vattnet har nått kokpunkt. Doppa försiktigt ner ett rispapper i taget, i 5-10 sekunder. Placera sedan på en fuktad skärbräda och lägg ut lite av grönsaksblandningen på mitten av arket. Toppa med hackad koriander.
5. Vik arket på mitten, vik in kanterna, och rulla ihop resten.
6. Dippsås: Finhacka vitlök och chili. Lägg i en skål och tillsätt pressad lime, olja, salt och koriander.
Lägg upp vårrullarna på ett fat och servera dippsåsen till .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar