måndag 8 februari 2010
Grillad getost och paprikasallad
För fyra personer:
2 röda paprikor
1 förpackning getost
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
Salt och peppar
Torkad timjan
1. Sätt ugnen på 275 grader. Halvera paprikorna och lägg dem i en ugnssäker form med aluminiumpapper i botten, med snittytan mot botten. Grilla paprikorna i övre delen av ugnen i 30 minuter eller tills de fått en svart yta.
2. När paprikorna är klara ta ut dom och lägg dom i en plastpåse och förslut. Låt kallna i kylen i 10 minuter.
3. Skär tunna skivor av getosten och lägg i en ugnssäker form och grilla i övre delen av ugnen i 15 minuter.
4. Lägg ett par paprikabitar på varje tallrik och placera getosten över. Salta och peppra. Ringla över olivolja, strö över hackad vitlök och toppa med timjan.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar