tisdag 2 februari 2010
Quornbullar med paprikasås och klyftpotatis
2 förpackningar quornbullar
8 stora potatisar
Paprikasåsen:
2 burkar matlagningsyoghurt
1 burk grillad marinerad paprika
3 vitlöksklyftor
3 msk chilisås
3 msk fryst persilja
Salt och peppar
För fyra personer:
1. Skala potatisen och skär den i långa klyftor. Lägg dem sedan i en platspåse och ringla ner rikligt med rapsolja. Förslut påsen och blanda runt potatisen med oljan, och lägg sedan ut på en ugnssäker plåt. Salta. Stek i ugnen på 225 grader i 20 minuter.
2. Finhacka vitlök, gullök och paprika. Hetta upp en kastrull med olivolja och fräs löken i två minuter. Tillsätt yoghurten, hackad paprika, persilja och chilisås. Salta och peppra. Låt sjuda på låg värme i 6-7 minuter.
3. Stek quornbullarna i stekpanna eller i ugnen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar