tisdag 12 juli 2011

Katalin

Förra veckan var jag och en kompis ute och tog några öl på Katalin då vi även passade på att testa deras mat. Båda är vegetarianer och tyckte att potatis-och chévrerullen lockade (med andra ord- det enda alternativet).
Det kan ju absolut inte gå fel när man sitter med en kall öl i handen på en uteservering. Problemet var dock att vi var djävulskt hungriga den kvällen! Huvudrätten, för omkring 150:-, bestod utav två små rullar av potatis och chévre på en salladsbädd med en balsamico reducering. Båda upplevde rätten som en ganska självklar förrätt alternativt lätt lunch. Så tråkigt nog blev vi inte mätta på lång väg.
Pluset var dock att rullen smakade väldigt gott! Chévresmaken var mycket tydlig och skapade en trevligt krämighet tillsammans med den halvt mosade potatisen. Rullen hölls sedan ihop av ett krispigt lager av filodeg.
Katalins restaurangadel passar säkert bättre för en vegetarian om man beställer in en förrätt innan huvudrätten. Själv föredrar jag nog helst att bara ta en bärs på uteserveringen eller lyssna på nåt bra band.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar