onsdag 22 september 2010

Chilipasta med cashewnötter

Den här pastarätten är lite som en frisk vind! Är man trött på pasta bolognese eller simpla tomatsåser kan cashewnötter och chilisås göra susen! Den är dessutom enkel att tillaga och passar utmärkt att ha som matlåda dagen efter.






För fyra personer:

200 gram pennepasta

1/2 rödlök

1 liten burk champinjoner

2 tomater

1 dl gröna oliver

1 1/2 dl cashewnötter

2 avokados

Sås:
2 dl matlagningsyoghurt

1 msk chilisås

1 pressad vitlöksklyfta

Salt och peppar

1. Koka upp vatten i en kastrull och koka pastan enligt förpackningen.

2. Finhacka löken och champinjonerna. Fräs lök och svamp hastigt i olivolja i en stekpanna.

4. Skär tomaterna och avokadon i små tärningar och blanda i pastan. Tillsätt lök, svamp, oliver och cashewnötter.

3. Blanda yoghurt, chilisås, pressad vitlök, salt, peppar och blanda såsen med pastan.

Super gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar