måndag 8 februari 2010

Grillad getost och paprikasallad



För fyra personer:


2 röda paprikor

1 förpackning getost

2 vitlöksklyftor

1 msk olivolja

Salt och peppar

Torkad timjan

1. Sätt ugnen på 275 grader. Halvera paprikorna och lägg dem i en ugnssäker form med aluminiumpapper i botten, med snittytan mot botten. Grilla paprikorna i övre delen av ugnen i 30 minuter eller tills de fått en svart yta.

2. När paprikorna är klara ta ut dom och lägg dom i en plastpåse och förslut. Låt kallna i kylen i 10 minuter.

3. Skär tunna skivor av getosten och lägg i en ugnssäker form och grilla i övre delen av ugnen i 15 minuter.

4. Lägg ett par paprikabitar på varje tallrik och placera getosten över. Salta och peppra. Ringla över olivolja, strö över hackad vitlök och toppa med timjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar