tisdag 2 februari 2010

Quornbullar med paprikasås och klyftpotatis



2 förpackningar quornbullar

8 stora potatisar

Paprikasåsen:

2 burkar matlagningsyoghurt

1 burk grillad marinerad paprika

3 vitlöksklyftor

3 msk chilisås

3 msk fryst persilja

Salt och peppar

För fyra personer:

1. Skala potatisen och skär den i långa klyftor. Lägg dem sedan i en platspåse och ringla ner rikligt med rapsolja. Förslut påsen och blanda runt potatisen med oljan, och lägg sedan ut på en ugnssäker plåt. Salta. Stek i ugnen på 225 grader i 20 minuter.

2. Finhacka vitlök, gullök och paprika. Hetta upp en kastrull med olivolja och fräs löken i två minuter. Tillsätt yoghurten, hackad paprika, persilja och chilisås. Salta och peppra. Låt sjuda på låg värme i 6-7 minuter.

3. Stek quornbullarna i stekpanna eller i ugnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar